Monday again

Nu är det måndag igen och det betyder skola. Har två lektioner sen slutar jag:) Får se vad som händer idag. Måste nog ner på stan och köpa armband till balen som täcker Hugo studentbandet. Dagen får jag ta som den kommer:)
Igår fortsatte den härliga dagen hos min mormor då vi firade morsdag med lite fika:) Passade på att umgås lite med kusinerna med. Det är de här kusinerna som har kommit och troligtvis kommer på reklam för visualiseringscentret;) Träffade på en söt liten krabat i rabatten, det är ännu ett tecken på sommar=)

Just relax

Har varit en härlig helg, och den kommer att fortsätta=)
Det började i fredags hemma hos Ale då vi såg på film och umgicks.
I går blev det jobb och sedan badhus fest med alla badvakter och några där till=) Super kul kväll. Lyckat blev det med grillat och bad. Det avslutades dock med ett jack i hakan och sjukhuset för en av oss:)
Vaknade upp idag och såg att en bil utanför lägenheten har haft inbrott, eller så hade väl några bara kul och smällde in rutan =S
Åkte till min faster för att hämta en lastbil och ibland får man ju ha lite tur. När jag och Nikko kom så var det tårta framme:)
Hade tänkt att träna idag med men som vanlig så drar jag mig ur det. Hur ska man få någon motivation för att träna. Känns alltid så skönt efteråt men innan är det ju hemskt:P
Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag och mamsen förbi hos min bror och sen vidare till mormor. Det är ju trots allt morsdag idag:) GRATTIS MAMMA MIN:) I kväll blir det äventyr med Sex and the city 2 med Michelle!

Eber will always be in my heart

För er som inte vet så var gymnasieslaget idag och herre gud vilken fart det var på Ebersteinska. Älska Eber. Jao det gick väl inte riktigt som vi hade tänkt oss men vi kämpade bra ändå. Eber kämpar för att inte alltid behöva vara bäst, vi vill så klart att andra ska få lite lycka med;)
Något som var riktigt svinigt var när de ropade upp vilka skolor som var i final. "HAGA och EBER" ropar de och alla jublar. "Nej nu blev det något fel och vi har räknat om. Haga och De geer står i final". Alla från eber gick ut ur Stadium arenan. Någon ropar att det blir tävling om vilka av Eber och De geer som går till final. Alla från Eber går in för att heja på sitt lag. Men tydligen hade Haga gymnasiet protesterat och de ropade upp Haga och De geer igen. Så svinigt gjort. Förstår inte varför det inte ska vara ett rättvist spel!
Haha men det är bara att skratta. Det är kul att alla skolorna tycker att Eber är sånt stort hot! =) Stolta är vi.
You are my Eber
My only Eber
You make me happy when skys are gray
You never notice how much I love you
So please don`t take my Eber away

Love these days

3 dagar kvar till GYMNASIESLAGET
8 dagar
kvar till MÖSSPÅTAGNING
10 dagar kvar till BALEN
13 dagar kvar tills TANDSTÄLLNINGEN ÅKER
16 dagar kvar till UTSPRING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
F****N VAD JA LÄNGTAR...........
Girls just wanna have fun!

Riktigt mysig kväll igår med massor med underbara tjejer. Firade Sara och Louise så tror att hela Svärtinge hörde oss sjunga för dem:)  Vi fick äta massa paj, som jag måste tillägga var super goda, till efterrätt blev det kladdkaka, glass och maränger. Mums. Sen blev blev det diverse olika planer. Utgång, mysprat och sånt Guitar Hero. Tack för en lyckad och underbar kväll!


Just my luck

Skulle hämta mitt hus på skolan. Jao hus och hus, håller på att bygga en modell till arkitekturen. Men så klart så ska jag ju skämma ut mig på vägen och halka inför folk. Just my luck!

god news

Det finns en bra nyhet idag med, och det är att tandställningen åker av den 7 juni. ÄNTLIGEN säger jag bara! Har haft den i typ 2 år och 8-9 månader nu. Längtar! De sa att det fanns mer som skulle kunna fixas med tänderna men kände att jag kunde leva med det:) Hur mycket fel kan det vara i ens mun egentligen.
Skrev att jag var så trött på mitt hår för några veckor sen så nu testade jag lite annan frisyr med mittbena. Har än så länge fått positiva kommentarer så fortsätter nog med det ett tag:P Lite risig bild men bjuder på det.

Lovely evening

Det blev inget för mig på Pontus land igår men hade en riktigt rolig kväll hos min kusin:)
Tro det eller ej men detta har jag byggt =D

RSS 2.0