Syskonkärlek på alla nivåer<3Dopp i det blååååååååå (brungrönt)

Bad med Oscar i Lillsjön med regn och 13 grader i luften. Fick lite publik från stugan bredvid sjön. Ungrare tror vi att de var när vi kollade på bilarna. Glömde ju bort en stund senare att vi hade publik som satt i fönstret. När jag byter om hör vi så småningom hur det jublas från huset och flera ansikten upptryckta mot rutan. Haha aja! Får väl bjussa på det de såg när jag stod i profil mot dem. 


Mellanmål eller?

Potatissallad, rostbiff och avokado.


Let the stars show you the way..

Uj vilken helg! Mkt trevligt:) Lördagen blev lugn och skön tills 6 tiden. Var dags att fixa i ordning sig för partykväll. Åt middag på Bacchus med fina tjejer. Sen vidare till Jens för förfest. På väg mot Trappan fick jag tag på förköpsbiljett gratis;D Tycker att Trappan verkar bra men musiken var inte särskilt nice då i alla fall. Natten förde oss vidare till max och sen hem till min bror (som för tillfället inte är i Sverige:D) med brorsans vänner, för efterfest och "spooning"! Spooning med 5 pers är nog rekord! Morgonen började väl efter ca 2 timmars sömn, och att lägga is på sömntutorna. Sen brunch i Vasaparken, grillkväll hos Emily och nattbad i tunna under stjärnklar himmel. Härlig morgon idag med mycket sol, så lite brunare tror jag allt att vi är, även lite topplessa tjejer fick vi se! Vidare till mina kusiner för att fira födelsedag. Jao, det jag försöker säga är väl att jag hunnit med väldigt mycket på så kort tid och det är absolut underbart kul:P Nu sova, i morgon jobb! och mycket mycket troligt årets första dopp i det blå!
Celebrate

I lördags firade vi den underbara super Sara! Sara till höger på bilden. Det blev middag ( supergoda pajer ), pannacotta, prat och singstar! Måste säga att våra sångröster var på topp;) Sen blev det utgång till Puls! Superkväll!I really do miss it...

Jo faktiskt. Jag saknar det. Inte just den biten att simma i bassängen fram och tillbaka, dag ut och dag in. Utan tävlandet är det som jag saknar mest. Att känna nervositeten innan start, att ladda till max med fokus, uppvärmning och allt vad det innebär, att försöka simma loppet så perfekt som möjligt och ta ut sig till max. Det är då man vet att man har gjort sitt allra bästa. Det var verkligen superkul att få chansen att simma lagkapp på JSM med tjejerna i år.
Nu är det dags för mina simmare att ha personligt samtal om målsättningar mm. Så det är något jag ser fram emot att få reda på hur de verkligen känner med simningen. Något jag alltid kommer att minnas är när jag och Håna(tränaren) hade personligt samtal. Och Håna lägger fram orden om att han ser så mycket kapacitet i mig, att jag kan komma riktigt långt. Han trodde verkligen på mig och såg att jag hade mycket i mig. Det värmde. Det enda problemet var ju motivationen. Att jag ändå kunde simma så bra och ge allt på i princip varje träning och kunde utvecklas utan den motivationen man borde ha. Även jag kände att jag kunde komma långt, mycket längre än vad jag kom innan jag slutade. Med motivation hade jag tränat gym två ggr i veckan som stod på schemat och engagerat mig mer, jao finns faktiskt mycket som kan förbättras genom motivation. Kan inte sluta tänka på hur allt hade sett ut om jag fortsatt att satsa i elit. Men mitt val att sluta är inget som jag ångrar "än". Men suget kommer tillbaka med jämna mellanrum! =)
Men nu måste jag sluta drömma. Back to reality! Ska jobba nu till 10 ikväll. Inte kul en fredag kväll, men pengar måste tjänas!


I feel good!

Upp vid 9 och ut och löpa var mitt mål idag och jag klarade det riktigt bra. Löpte ca 4 km med mina simmare igår. Och idag blev det 5. Mår riktigt bra i kroppen måste jag säga. Och underbart väder att springa i. Sådär lite dimmigt och små kallt. Precis lagom. Gick och handlade lite och nu sitter jag här med lite frukost. Känner dock att jag bör hoppa in i duschen nu för kylan börjar tränga sig in i kroppen =) Tjolahopp


Hallonsmothie och ProViva juice


RSS 2.0