stockholm

Åkte till stockholm i lördags tidigt för att träffa Sara och Sara. Mina sötnosar! Blev en hel del shopping som ingen av oss hade planerat. Men måste säga att jag är riktigt nöjd. Fick verkligen upp ögonen för en ny affär som jag aldrig varit i tidigare. Second hand, Beyond retro. Om jag hade haft pengar, JA herre j***vlar vad jag hade shoppat där. Åkte hem till Sara på kvällen och lagade mat sen bokstavligen dog Sara E och jag i soffan medan Sara S såg på film hela natten! På söndagen åkte jag hem. Var underbart att träffa dem!


Sara E fick knappt själv plats i provhytten på Weekday
Förstår inte hur man kan köpa ett par skor som gör ont redan i affären vid provningen. Säger bara att det är Sara Sköld vi sackar om!USA

Nu efter lite, eller ganska mycket, knåpande så är Au Pair ansökningarna inne! Känns riktigt bra. Väntar endast på att få ett godkännande från huvudkontoret så är ansökningen igång. USA i ett år kommer att kännas sjukt. Men är mer laddad än någonsin för att åka. Är lite orolig för att ingen familj vill ha mig eller att hamna i en familj som inte passar mig eller att inte lyckas få visum. Det vore ju katastrof. Men nu ska vi tänka positivt!
 
 
 
 
 
 


What a day.....

Började med att gå upp kl 5 efter olyckligtvis mindre än 4 timmars sömn. Iväg till jobbet och börja med dagsuppgiften som ska utföras på förmiddagarna. Fick inget jobbigt då men sen fick jag veta att jag var tvungen att ta Eriks uppgift med och efter det så slog kroppen ifrån. Storstädning i tornet upp till rutschkanaorna med högtryck. En j***ligt jobbig maskin i så trångt utrymme. Sladden ville dra mig bakåt ständigt och solen gassade genom de stora fönsterrutorna. Yei!!! Zombie resten av dagen. Fick höra att jag såg sliten ut "ett par" ggr. Slutade två där, sen hem och äta, duscha och försök att bli lite piggare, för att sedan jobba igen med min simgrupp och vuxen crawl. Det är tur att det är så roligt som det är annars hade kommit hem som en gråtandes trött fyraåring kl 10 på kvällen. Alla under träningen i Blacka får mig att le. Känns toppen:) Men nu sitter jag här och räknar med en riktig nice sovmorgon imorgon. Zombie Malin är ingen vacker syn!I want to be forever young

Tired as usual! Vill inte sitta och klaga men Är verkligen alltid trött nu för tiden. Måste säga att allt var bättre när man inte hade några måsten. Nu är det 10 måsten om dagen i princip. Nae, det sega är väl att försöka få in en rutin i vardagen som aldrig vill sig till. Tänkte träna bra den här veckan men nepp, jobb förstörde det. Glad över jobb är jag men är så trött på att planer alltid ska förstöras. Är flexibel men det är något som börjar tära på både kropp och sinne. Att börja lära sig kassan på Medley med gör ju inte saken bättre. All den här tekniken!!!! Har inte hunnit lära mig varken kameran eller fått igång min mobil helt. Så fort jag är ledig så är jag så trött att jag inte orkar med något. Och så fort jag klarar ut ett problem så kommer ett nytt.
Men det här var ju jätte intressant. NEJ! Livet leker! Jo det är sant. Den värsta med den bästa tiden. Det är väl så det ska vara:) Så nu ska jag börja planera upp lite resor i Sverige framöver. Känns nice! Måste ut och träffa vänner, och hitta på saker:) Inget mer stillasittande. Träna ska jag hinna så fort jag har tid och det finns något bra pass på badet. Sen så ska jag klippa mig i morgon. Har inget speciellt i tanken så blir nog ingen överraskning. Men känns alltid bra när man sitter där. Helt plötsligt känner man sig lite fräschare med lite mer energi. Men nu ska jag återhämta mig med sömn.
Sov gott och dröm om mig;)

Sjung om studentens lyckliga dag...

Inte nån sol, på våran student
Inte en droppe, under 25 procent
Jag har varit så full, så jag ramla omkull
Vi går till Hugo, och shakar as
Dimmiga dagar, har flugit förbi
Studenten den är kort
Cashen söp vi bort
Men nu står vi här
Och ber om ursäkt för vårat besvär
Nu flyger vi iväg
Som en ALBATRAOUS!
Hittade vår sång vi sjöng på studentdagen på scen. Melodi: Sommaren är kortD2 och E i Skärblacka

Var i Skärblacka i dag och tränade min grupp. Oskar från A gruppen fyller år så fick liten bit tårta efter träningen^^ mums!


Run run run

Var ute och testade min nya kamera igår med Nikola. Gick inte så värst bra. Det var så mörkt runt strömmen så gick inte så bra att hitta fokus. Men nu ska jag ut och springa ett varv =)


RSS 2.0