Cirkus

Farmor håller på att flytta till en lägenhet i Vasaparken, så gick dit för att titta på lite. Hehe aa endast titta på, bar ett bort kanske^^. Skulle bara säga hej och kolla lägenheten. Självklart stöter man på kameler och lite andra fina djur. Haha jag typ sprang fram som ett barn med kameran. Skulle vilja se cirkusshowen innan de åker vidare men hinner inte. Fick även vara barnvakt åt mina kusiner en timme. Nu sitter jag hemma och vänder ut och in på mig för att vara säker på att jag packat allt för i morgon åker jag till ITALIEN!!!!  =D


Galet

Har fortfarande ont i mina benhinnor, så simmade idag med. Jobbade med mina simmare igår och skulle visa några land övningar. Jag kunde inte ens hoppa, knappt småspringa. Jag hoppas verkligen att det går över tills Italien då vi kommer att traska runt endel. Men men, idag har jag packat:) Har så svårt för att plocka ut en liten del ut ur garderoben. GALET svårt! Får hoppas att jag känner att jag fått med mig det bästa. Blir lite orolig inför packningen till USA. Hur ska jag kunna välja ut kläder inför ett helt år! Nu är det bara 5 dagar:S Haha, vilka dumma problem man har ibland!



Kajak

Paddlade kajak igår. Såå härligt, såå kul:)


Something brought me back to the swimming pool today

Tror att det var solen som fick mig att hoppa i bassängen idag. Körde 5000m. 2000 sammansatt, 2000 ben och 1000 skovel men lite mixade serier. Riktigt nöjd. Brun med^^, Träffade på min tränare efter passet som blev lite små chockad över att jag simmade så långt. Simmar ju lixon typ aldrig och helt plöttsligt så kör jag på med ett ordentligt pass från ingenstans! Men får mina impulser ibland=)


Good morning

Regn regn. Blev inte så sugen på att löpa en runda i regn. Men baka scones ska bli av=) Kanske med en film till. Sen blir det en massa papper att fixa med och några ärenden på stan. Känns inte som en rolig dag idag=S


Tillbaka till förskolan

Har ingen utbildning för det (vilket man egentligen måste), är ej med i vikarie banken, men något måste de sett i mig under min praktik för jag fick vikariera idag:D Kändes underbart att komma tillbaka. Alla barn och alla fröknar är så sjukt underbara. Men det är inte lätt att vara tjej och vara ung på en förskola. Tror jag har 7 beundrare efter mig som använder de "STORA" orden, heh. Fick reda på att förskolan har försökt att få tag i mitt nummer ganska länge, så stötte jag på en av dem här om dagen, hon fick mitt nummer och strax efter fick jag ett samtal. Håller tummarna att de ringer igen!
Iväg sen till nästa jobb. Löpte 6 km idag med simmarna, känns bra, även simmarna var stolta över att de klarade det. Sen volleyboll och simning en timme. Toppendag! Känner mig värd lite kladdkaka=) Även om jag kände mig värd kladdkaka så skulle jag inte ha bakat någon. Åt en hel halva själv :o :/


Träning

Har startat dagen med en löprunda och lite styrka. Ska försöka träna lite på eftermiddagen med. Ska jobba med mina simmare i kväll så löper nog en runda med dem med som uppvärmning. Kommer kännas bra i kroppen ikväll:) Tror att det är dags att ta fram parkasen med. Den är så mysig! Tror det kan bli lite kallt att stå på kanten och hålla i träningen idag.
Gud vad läskigt mitt ben ser ut. Ser asa smalt ut för lindas sko är i vägen för låret:P

Vårruset

Sprang vårruset för första gången idag. Hade med mig färger och målade alla simmare som var med. Blev taggade som attan! Är nöjd med min tid för att knappt träna något. Men det jag är riktigt stolt över är att jag inte stannade någon gång:) Kom i mål på 25.25. Mycket mycket godkänt! Känns som att det här blev min uppstart för träning nu. Försöker hoppas det i alla fall;) Nu blir det Pirates of the Caribbean! Helt sjukt vad jag älskar Johnny Depp. Bästa skådespelaren ever! Skulle säkert bli helt stum, helt förstenad om jag fick träffa honom. Snart kommer 4an ut på bio !



Helsingborg i bilder



Not just because you are my brother

Herregud vad jag kommer att sakna min familj. Det är ju helt sjukt att jag saknar dem redan!


Helgen i bilder



RSS 2.0