Manligt - Kvinnligt

En tjej kommer hem efter att ha varit borta hela natten. Killen frågar vart hon har varit. Tjejen säger att hon har sovit hos en kompis. Killen ringer tjejens 10 bästa kompisar men ingen av dom säger att hon har sovit över.
En kille kommer hem efter att ha varit borta hela natten. Tjejen frågar vart han har varit. Killen säger att han har sovit över hos en kompis. Tjejen ringer killens 10 bästa kompisar. 8 av dom säger att han har sovit över hos dom och 2 säger att han fortfarande är kvar.
Dassboken =)

Manligt - Kvinnligt

Hur en man imponerar på en kvinna:

han gosar med henne, han ger henne komplimanger, han kysser henne, han busar med henne, han bjuder henne på middag, han stöttar henne, han kramar henne, han berättar för henne hur mycket han älskar henne, han ger henne nackmassage, han föreslår att de ska åka tillsammans och hälsa på hennes föräldrar, han ger henne presenter, han smeker henne.
Hur en kvinna imponerar på en man:

hon dyker upp naken med ett sexpack öl i handen.

Dassboken =D haha


Redax

Hämtade FINIS tidningen med årets härliga stunder idag. Innehåll: Köp så får du veta;) 50kr.
Kan avslöja ett uppslag. Bästa killarna;) haha

Sleten

Det har varit ganska dåliga uppdateringar nu denna vecka men det händer så mycket och jag är verkligen jätte sliten varje dag. Orkar knappt tänka på vad jag ska skriva. So Im sorry. Men i kväll blir det lärarmiddag på Hugo, sen röj igen:) Jag hoppas att mina tjejer vill ta det lugnt i morgon, måste se något pigg ut på studenten på onsdag.
Måste tillägga att det är underbart att tandställningen är borta. Jag kan äta utan några problem, och jag slipper att få skavsår, jag ler mer:) Underbart Underbart UNDERBART =)

Rälsen är borttagen

Nu är rälsen äntligen borta. Det är en underbar känsla. Ska tillbaka till tandregleringen kl 12.10 och få en ståltråd bakom nedre tänderna och en plastställning, eller vad det heter med:) UNDERBART =D Bild med leende kommer nog komma upp inom en snar framtid:) Nu ska lägga lägga mig igen och sova till kl 11. Sen blir det tagg för kommande kväll!!!

Prom

Nu är vi inne på fjärde dagen av studentveckan, den håller inte lika hög standard som första dagen men veckan kommer aldrig att glömmas:) Speciellt igår, på balen! Här kommer lite bilder från igår:)
Blev utgång till Hugo senare utan klackar och långklänning:) Fötterna var något svullna redan vid 23 tiden:)

Bal

God morgon, god morgon. Idag är det bal och jag är jätte nervös:) Ska till Make up store kl 11 för sminkning, sen kl 13 ska jag till Klippoteket för frisyr. Är nervös för allt, vill ju att allt ska bli bra, och just nu vet jag fortfarande inte riktigt hur jag vill ha frisyren. Men det ska nog bli bra, hoppas att min frisör har lite ideer:) Nu ska jag ta en Toffifee och hoppa in i duschen:)

Fan vilken dag =D

Första dagen med mössa är nu över. Det har varit bland den roligaste dagen i mitt liv, och veckan har bara börjat =D Mina underbara tjejer är bäst, de gör min dag.
Mössan åkte på vid 10 tiden, sedan var det full fart. Gick tre lektioner, åkte till stan och köpte balarmband + örgängen och ett hårspänne, träffade Nikko och kollade på hans lägenhet, åkte till Bella och umgicks, köpte mat och åkte till strömsparken för förfest, avslutade förfesten på Världens, sen blev det HUGO hela natten! :)
Mycket kortfattat av dagen:)
Haha, det blev så småningom fullt i vårt bord, så jag fick inte plats. Satt och umgicks med universitets människor istället.
Pontiak var på HUGO =D

Stockholm all day!

Avfärd mot Stockholm kl 07.30 i morse. Det började med det tekniska museet där Sara och jag hade riktigt kul. Vi lekte in i sista minut ;) Sedan blev det färd till city med lunch och shopping. Jag köpte en maxi klänning men visade sig att den var genomskinlig, vilket skit, men tur att det var H&M så jag kan lämna tillbaka den. Jätte varmt och skönt var det, några av oss blev lite solbrända:) Lite senare var det dags för nästa museum som var värdelöst. Bara massa text och att lyssna. Det var knappt något kul att titta på så vi gick runt i Gamla stan och mös, shoppa och fika:)

RSS 2.0