Kulturchock?

 
Är fortfarande på ganska hängit humör. Bättre än vad jag var igår och i förrgår. Men ingen energi att ta mig någonstans. Känns som att jag bara sitter och väntar på att lämna Chicago mot min vilja. Längtar efter att komma hem och bo i mitt eget rum, umgås med familj och vänner, känna friheten. Men kommer jag känna mig hemma i Sverige igen? Prata svenska vart man än går, gå på norrköpings gamla gator, leva i den svenska kulturen, bara se hela denna sjukt modeinriktade befolkning. Inget av dessa lockar det minsta. Hur kul är det att alla ser lika dana ut liksom. Trots detta så kommer jag njuta till 100 att få se min familj och mina vänner igen. Måste sluta tänka. Bara stänga av. Ska ut på lång promenad nu och lyssna på musik. Måste ladda på pengar på min mobil igen så jag kan kontakta världen igen:) Tjolahopp

Lollapalooza

 
Festivalen Lollapalooza var grymt! Här kommer lite bilder från den! 

Skärpning!!!

Ush vad dålig jag varit på att uppdatera men har verkligen lagt all ernergi på annat. Har gått runt i tårar nu hela morgonen. Allt börjar kännas jobbigare och jobbigare nu. Sa hejdå lr "ses snart" till Shane i morse, sen dess har jag inte kunnat sluta gråta. Trodde aldrig att det skulle vara så här jobbigt att lämna detta och vännerna. Det är så svårt att få andra att förstå känslorna som uppstår. Allt är så mixat när man vill hem till sina nära och kära men inte vill lämna det liv man har här för alltid.... Ja... men ska försöka skärpa mig och lägga upp bilder och berätta lite senare om veckan som varit. See ya soon!!

Sara min underbara

 
Har nu äntligen min underbara Sara hos mig!!! Incheckade på vårt hostel i Wicker Park. Varit ute och ätit på mysig restaurang och ätit glass på ett ställe där man får välja sina smaker, soymjölk, vanlig mjölk etc och mixing av bär, mysli osv som de sedan gör glass av. Super gott! Nu sover Sara som en björn i ide. Håller på solsken och strand imorgon! Sov gott på er!

Lollapalooza

 
Har haft en GRYYYMM helg! Obeskrivligt bra! Musik och människor, alla på topp! Har hänt så sjukt mycket skumt med. Evakuering och storm, nära döden upplevelse, sliding i lera, människor som obehagligt tagit alldeles för tunga droger, då menar jag en man som ser död ut på marken, en man som går runt som att han gått ner i brygga utan att ha händerna i backen. Ska försöka att lägga upp mer bilder senare, men nu ska jag packa, tvätta osv för att sen åka ner till Wickerpark och checka in på hostellet. FÖR SARA KOMMER IDAG!!:D Hämtar upp henne kl 6 vid midway airport. En vecka med min Sara! Fattart inte! Men vi vi hörs snart mina praliner!! xo

LollaPALOOZA !! Chicago!! This is just AWSOME!!! Lets do this!!!


It's not the end it's just the beginning

Resväska köpt på Target idag. Ush vilken jobbig känsla. Hemgång snart Det blev en rejäl och bra Embark väska iallafall så jag hoppas på att få hem det mesta av mina kläder. Dottern i huset pratar nyfiket om hur mycket kläder jag kommer få plats med i väskorna, "hur mycket jag kommer att lämna kvar till henne alltså" ;) har fått ihop en stor sådan blå Ikea påse än så länge. Det ska nog räcka! Vet nästan exakt vilka grejer hon kommer att plocka på sig i alla fall vilket plagg hon kommer att plocka först. Anyway. LOLLAPALOOZA imorgon!!!! Såååååååååå taggad!


Why be nervous? Cuz you want it to be perfect!

min nya bandana köpt under wicker park festivalen
 
Middagen gick super. Vad skulle jag vara nervös över!?!? Men jag trodde verkligen inte att maten skulle räcka Det stod till 4 pers men la till extra köttfärs och höll tummarna eftersom familjen består av 5pers plus mig. Visade sig sen att ett utav barnen skulle ha sleepover, och vips så var vi 7. Har nog aldrig lagat mat för en hel familj såhär, men ville verkligen göra det för dem efter allt de gör för mig. Det grymma var ju såklart att allt räckte. Det blev till och med över. Sjukt. Då har vi massa sallad och bröd att äta imorgon. Har nu suttit sena timmar med den 15åriga flickan nere i "vårt" rum och pratat och haft lektion. Ja hon har faktiskt lärt mig hur man använder flera olika mode och inspirationssidor. Hon är grym. Vi får väl se hur mycket jag fick in den här kvällen. Learning in process! 

I will never be the person you want me to be. This is my life, this is me.

 
Tror jag har kommit ur min träliga bubbla jag satt i igår. Uppe på benen igen. Tog en promenad till Tresure Island affären och köpte lite köttfärs etc. Ska laga mat till familjen ikväll. Lasagne blir det. Min kära mor skickade över ett baket med kryddor och plattor mm för ett antal månader sen, min favvo lasagne från sverige. Mums. Nervös! Hah varför då, frågesätter jag mig själv ständigt. Blir nog bra, det är ju inget svårt lixon. Bara att hälla i kryddorna ju. Nervös för reaktionerna antar jag. Får man kärlek av dem så VILL man ge tillbaka! Har börjat tvätta mina kläder med, nice med lite nya kläder efter 2 veckore tid!! Waa har nästan glömt vad jag äger.  Berättar väl hur middagen gick senare i kväll. Håll tummarna;) 

Sometimes you just need the silence and peace.

TJO! Har inte uppdaterat så mycket nu, ska försöka förbättra mig. Har inte heller hänt så mycket mer speciellt än att jag umgåts med familjen och pysslat med mitt egna. Ska försöka vara duktig och hinna med en hel del idag. Köpa resväska, rensa kläder, damsuga, tvätta, laga mat till hela familjen, tänka igenom vad jag behöver för kläder till helgen, för det är ju LOLLAPALOOZA i helgen!!! Woho. Har ingen aning om hur eller vart jag ska sova om nätterna men det löser sig nog. Ne, jag kanske ska ut och träna en sväng med. Skulle kännas bra. 

Wicker Park Fest

 
Åkte till Wicker Park med mina flickor på söndagen med. Åt middag på en supermysig restaurang med riktigt goda pizzor. Jag och Jenny stannade kvar till kvällen för att få se lite mer av den liviga sidan av festivalen. Fick se världens coolaste DJ..... till utseendet i alla fall, annars så rörde han sig inte så mycket. hah

RSS 2.0