Saturday

 
Wicker Park fest + Bday party

Familjekänslan

Helt galen känsla i kroppen.

 

Mamman i huset fixar frukost. Flickan som har blivit välkommen att bo i huset under ett antal veckor säger God morgon, pratar en stund och smyger ner till sitt rum igen som hon alltid gör. Flickan är fortfarande van vid att inte vara välkommen till varken frukost, lunch eller middag sedan familjen hon levt med och jobbat för det senaste året. Hon känner ingen ensamhet eller liknande utan traskar ner för att pyssla med sitt som vanligt. Efter en stund ropar ett utav barnen ut i hela huset att det är frukost. Flickan sitter kvar. Barnet öppnar dörren ner till trappan och ropar flickans namn och ytterligare en gång till att det är frukost. Flickan tänker en stund innan hon ropar tillbaka "Thank you, I'll be there in a second!". Flickan drömmer bort i tankar i någon minut för att förstå vad barnet precis ropade. Hon försöker pussla ihop och förstå alla känslor som plöttsligt rörigt förflyttar sig runt i kroppen. Det är en känsla som hon har haft förut. Länge sen. Flickan lämnar ifrån sig sin dator och rör sig snabbt upp för trappan och in i vardagsrummet. Hon möts av ett bord fyllt av mat och dryck och fem stora leenden som nyfiket kollar mot henne, som säger God morgon och snabbt väver in i sina diskussioner samtidigt som skinka, peanubutter, hallon, lax, bröd och allt vad bordet hade att erbjuda flyger mellan varje familjemedlem. Flickan får syn på laxen som tvingat skickas mot henne. De vet att hon gillar lax och hon berättar en fånig historia om hur mycket lax hon åt i sitt hemland men endast två ggr här under ett helt år. "Really?" säger föräldrarna samtidigt som de "tvingar" henne att ta mer lax från fatet. "I'll buy a big package of salmon tonight then" säger pappan i huset. Känslan flickan tidigare kände förstärktes och hamnade tillslut till rätta.

 

Hon är medräknad, hon är välkommen. De VILL ha henne med! Hon är medräknad och välkommen till allt. Frukostar, luncher, middagar, aktiviteter, enkla som djupa samtalsämnen. Hon känner kärlek. Familjekärlek. Samma känsla som ett år tidiagre innan hon for iväg på sitt livs största äventyr. Allting är avslappnat och hon känner igen sättet familjen lever på. Hon känner sig hemma igen. Samma känsla som denna har flickan fått varje måltid hon spenderat i sitt nya hem. Känslan är en av de bästa känslorna flickan haft. Från att ha levt ett år och vant sig vid att äta alla måltider själv och snabbt sprungit ut på äventyr eller en njutsam måltid med vänner några få gånger i veckan fick hon nu återigen känna av hur hon haft det under hela hennes uppväxt med sin biologiska familj. Flickan trivs med att ta vara på sig själv och få egen tid men hon vet också att hon älskar den här känslan. Känslan går inte att förklara och känslan kan vara svår för andra att förstå men vad hon nu vet är att den första måltiden efter ett års tid med sin riktiga familj från sitt hemland kommer att vara den bästa måltiden hon någonsin haft!

 

Mamma, pappa, och bror, tro nu inte att jag saknar er allt för mycket;) Men ni anar inte vad jag kommer att njuta av att äta måltider med er igen!


Fredagsmys

 
 

A few of things on my list

Listan kommer nog aldrig att bli komplett och det finns nog flera som jag vill lägga till senare lr som jag glömt. Men ska försöka förbättra listan tills jag åker hem. Basket, Hawaii och Kalifornien blir dock lite svårt att kryssa i för den här gången. Men ska väl se till att det blir fler tillfällen;)
 
(X) Las Vegas
(X) Grand Canyon
(X) LA
(X) NY
(X) Boston
(  ) San Diego
(  ) San Fransisco
(  ) Hawaii
(X) Gay bar
(X) Michael Jacksons childhood
(X) Party på rooftop
(X) Comedy club
(  ) Indoor roller skate
(X) Six Flags 
(  ) Sears tower
(X) Party on Rooftop
(X) Movietheatre down town
(X) Shedd Aquarium museum
(X) Art museum
(  ) Museum of Science and Industry 
(X) Field Museum - Nature history
(  ) Lollapalooza festival
(X) Baseball Cubs game
(  ) Baseball White sox game
(  ) Basketball Chicago bulls game
(X) Ice hockey Blackhawks
(X) American football Chicago bears game
(X) Eat Chicago style pizza- deep dish
(X) Eat Chicago style hot dog
(  ) Drive in movie
 
 
 

I love european families

 
Har haft en lugn och väldigt skön dag. Njuter av varje sekund, älskar chicago, älskar familjen jag bor hos nu, älskar allt som finns att göra, vädret, ja allt. Har inte varit vid poolen eller stranden så mycket på senare tid. Målet var ju att få den brunaste brännan jag någonsin haft men jag tror att jag lägger det på hyllan;) Det är en sak när man är på semester och ligger vid stranden, men eftersom jag bor här så är det så mycket i farten ständigt. Ja även fast jag är ledig.
 
Har umgåtts lite med familjen jag bor hos idag, gjort smycken och sett på film. En riktig tonnårsfim blev det men den var ju inspelad i Chicago så klart jag gillarn. "LOL" heter filmen. Fick en STOR överrasking på köksbordet med. En gigantisk donut bara för mig. Efter ett år av en familj som inte brytt sig ett skvatt om mig så känner jag mig nu så fylld igen. Fylld av glädje och kärlek. Familjen bryr sig verkligen, ser till att jag har det bra, hittar på saker i chicago, får komma och gå när jag vill men är ändå alltid välkommen till aktiviteter, frukost, lunch middag. Att känna sig medräknad. Europeisk familj är det bästa jag vet! It makes me miss you even more at home! Även fast jag inte vill lämna. Hah ja krångligt det där. Kommer nog sitta tårögd vid varje måltid hemma i sverige med min familj för känslan av familjekärlek. 
 
Dagen avslutades med lite mys hos Siribiri

Some more good movies we/I have seen lately

 

Brave

 
Haha the movie is great!

Checking off my list

 
Field museum - Check! Movie down town - Check! Chicago hoodie - Check!
 
Kommer visa er min checklista någon gång i framtiden;) Åkte down town ikväll för bio och Chicago hoodie inköp. Bland det bästa köpet jag gjort! Kommer bära den näst intill varje dag i Sverige tills den blir så trasig att den inte håller sig uppe på kroppen längre. Då köper jag nog en ny! "Brave" heter filmen vi såg på amc river east 21. Grymt rolig film. Mycket garv från min, siri och alla småbarnens sida i biosalongen. DVS värd att se!!!

Field museum

 
Siri tog äran och körde Down Town idag. Spännande tripp. Grymt! Hade inte klarat av det bättre själv. Parkerade vid Chicago Bears (Amerikansk fotboll) arenan och traskade in till Field Museum. Bevisade att jag var student via mitt insurance card (vilket de inte riktigt gillade), men wohoo de godkände det och vi fick billigare inträde, 10% rabatt på mat och gratis inträde med två vänner under ett års tid. Satt ju inte helt fel. Stod ansikte mot ansikte med alla möjliga olika mumier, avlindade som inlindade, med mask och utan mask, baby som vuxen, man som kvinna. Det var nog det grymmaste jag sett, men mindre kul att se små mumiebarn. Vi fick se fossiler, dinosaurie skelett och massvis med häftiga saker. Field museum har världens störst funna T-rex. De ni;)

Tuesday

 
Vaknade hos Siri tidigt av dunder och blixtar vid halv 5 på morgonen. Dunder som låter som högljudda pistolskott. Amerika ska alltid vara väsrt va!! Somnade om några timmar och hade en lugn och skön förmiddag och något in på eftermiddagen. Åkte sedan iväg till Gurniee Mills shopping mall way up north. Ca 40 min med bil. Köpte en amerikansk flagga, Chicago flagga och lite annat smått och gott som egentligen var förbjudet för min plånbok. Men shhhh lagar är väl till för att brytas;)

My life is almost perfect here in Chicago. I wanna live here. The only thing missing is YOU!!!!!


You deserve it

 
Kändes som att jag var ute på power walk hela dagen igår (måndag). Gick ut själv i en timme, sen med Siri en timme, sen hörde Jenny av sig och ville ut efter jobbet. Avslutade med ett dopp i Lake Michigan och en riktigt god kväll med allt möjligt gott vi var sugna på och massvis med film. Välförtjänat!

Fullspäckad helg

 
I fredags drog jag och Shane ner till Old Town för middag, comedy bar på "The Second city", och liten barrunda. Sjukt när de sex komikerna bad om en situation och karaktärer från publiken och helt spontant körde ihop en hel scen med klockrent avslut. Grymt roligt kväll! Då kan vi pricka av Old Town och Comedy club på listan med, även om det kanske inte är sista gången.  
 
 
Fick Shanes hemmanyckel medan han samma natt åkte till Mexico för jobb. Nice med boende i Lincoln Park jue! Så sov där natten fredag till lördag. Åkte Down Town på förmiddagen för att luncha med Jennys familj som var på besök i Chicago. Försökte oss på en shoppingrunda och jublade över att jag inte hittade något. Blev mindre lyckat för min käre vän Jenny. Åkte till Jennys hotell och fixade i ordning oss för kvällen. Frankies 20th birthday!!! Hon är en grym tjej, som VERKLIGEN vet hur man ska röra sig på dangolvet. Vi har fått endel lektioner från henne, vi svenskar som bara kan hoppa eller köra en takt med benen och dunka med armen upp mot taket. Haha, vad hände med våra moves egentligen?! Inte klokt vad vi sen njöt av att bara gå några karter för att komma hem till Shane för att sova. Vill så himla gärna bo och leva i dessa områden. 
 
 
Söndagen spenderades på six flags med dessa flickor. Vattenlandet var det bästa jag varit på, men uuuuj vad folk. Kötiden var knappt värt att ställa sig i. Jag tog mig upp till den övre rutchkanan till höger iaf. Det fanns två olika varianter. Två som var öppna och två som man åkte innuti, vad säger man, "i ett rör". Men det grymmaste var att alla fyra startades med att stå på ett golv som sedan släpps under dig och du faller rakt ner. Den roligaste rutchkanan jag åkt. 
 
Kom hem till ett fyllt hus på kvällen. Familjen jag bor hos nu var äntligen hemma. Gillar allt med dem. Räknar med mat till mig, även vin, håller öppna och roliga diskussioner osv. Känner mig som hemma. De var riktigt jet laged medan jag hade haft en ganska så sömnlös kväll så hela huset somnade ovanligt tidigt. 
 
 

Driving through the thunderstorm

 
 
 
haha we laughed our butts off when we saw the video!

Batman trilogy

 
Went to the movies yesterday with Siri for the Batman Trilogy and the premiere for "The Dark Night Rises". GREAT movies all of them!!! It started at 6pm and we were done at 3 am. Totally worth it!
 
Read this this morning though.http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15144030.ab
 

THUNDERSTORM

 
Kunde inte skriva det bättre själv så här kommer min underbara Siris inlägg!! 
http://siric.blogg.se/
 
Gårdags kvällen går till historien, for sure. efter en as seg jobb dag i värmen tog jag bilen till Malin för att sen köra vidare till Verran. Väl där hade strömmen gått pga alla blixtar. De åskade precis hela kvällen så vi satt med värmeljus och mös med filtar i soffan. Alltid lika underbart att va med tjejerna. När jag och malin sen ska hem så blitrar de tutav bara helvete och hela himlen blinkar precis hela tiden. Har ALDRIG varit med om något liknande! Vi kör och ser de sjukaste blixtrarna som går över hela himlen och skriker som bara den. Det bästa är att Malin filmade, en extremt sjuk film som kommer komma upp här så kommer ni själv höra. När vi sen kommer till Malins hus så har ett träd fällts över hennes bil och strömmen har gått, så Malin sprang fort in och hämtade saker och sen sov vi hos mig och skrattade tills vi grät när vi tittade på filmen. Den som väntar på något gott..
 
 

Saved

 
Siri saved me. Hah (sounds like I had the worst experience you could ever imagine) Wasn't that bad, but I must have looked like an ogre when I woke up. Packed my bag and drove home to Siri for a shower. I'm now at starbucks with once again my obsession the"caramel frappuccino". Trying to find a job for when I'm back in sweden again.  There are non. :S

Haha omg

Ja då ligger man i sägen i mitt nya hem, är totalt nyvaken, vakna upp av två män i mitt rum precis bredvid sängen som pratar kroatiska, eller jag vet i sjutton, som renoverar i mitt tak, det är oväder ute så vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, allt vatten i huset är avstängt och jag skulle seriöst behöva ta en dusch. Vad gör man?! Jo man ligger kvar i sängen och väntar på bättre idéer:S
 
Dusch pleace! Stinker som ett as.

Welcome back to the world

 
Sov längre än vad jag hade tänkt mig. vaknade runt 11. Skypade men min undrbara mor och traskade sedan iväg på en power walk till poolen. Simmade idag. Nice men tröööögt som fan. Har ju inte simmat sen i höstas. Vart har musklerna tagit vägen!!!!!!!!!! Hem igen och ut på ärenden. Hur skumt kändes det inte att sätta sig framför ratten i en Audi istället för min kära volvo. Haha knackig start blev det men såååå skönt med luftkonditionering. Åkte till posten, starbucks och sen till t-mobile för att fixa nytt nummer och pengar. "Welcome back to the world malin!!!!" Mobil igen! 

My hostkids

 
The gifts I gave to my hostkids. 

Good bye... no.... see you soon?!?!

 
Just started my new adventure . Had a great last day with the family. Drove B to her camp in the morning, then cleaned everything in my room and the bathroom and moved the absolute last things to my new home. Picked up B again at 2.30pm. Got home and just relaxed for an hour. C came home from his 2 hour baseball camp and I took them both to Homers for some icecream. B was talking sooooo much about if they were going to get presents from me and FINALLY they did. Gave them each a frame with 4 pictures from the year I have been here with them. Wrote some nice words on the back. Both of them got really happy. Pjuuh. Told them that I'm gonna force them to remember me by this present. Went home and played around until dinner. Me and the whole family went to a Italian restaurant in Evanston. Had been there before. They have great food! Got some presents from them and I got my hostparents one too. A two pic frame with a picture of the kids and a couple of words. Will show what I got later. Got home and felt sick right the way. It was time to say good bye. Just to delite all numbers on the phone was hard even though I will get a new phone. When I walked up to the family I totally broke into tears. B and C feels like my siblings. Going to miss them sooooooo much!!! No words. And Coco... yeah no words. Walked to my new home with no phone so couldn't call anyone, alone in the new house and noone online on skype or facebook at that time. It's hard to describe the feeling of saying good bye after a year like this. 
 
Packed up some stuff at my new place and I have to say I feel like home already. Just saw a mouse running around in my room. haha. My new pet, and the guinea pig. Also just heard that I got a ticket to a comedy club on friday down town. Yeii! Going with Shane. Have wanted to go to a comedy club for a couple of weeks now and finally its on.  

BBQ and good bye

 
This havent been a fun day at all. Was cleaning out the last tings left in my room this morning, went to Anna for a few hours to play in her pool, then Winnetka beach for a au pair meeting, went home to say hi to my host family that's back from their vaccation again, then back to Anna again for a BBQ good bye party. Have been A LOOOOT of tears today. Anna and me started this year together and now thats over. Will probably never go over to her place here again to see her host family. Luckily I will see Anna back in Sweden again.
 
At the same time now that Anna is leaving I'm also going to say bye to My host family. Will have dinner with them tomorrow and then it's bye bye. Can't believe that i'm not going to see my B and C again and "my" dog. My host dad saw today that Coco (the dog) was running and looking after me all time as fast as I walked into the room. I know she likes me back. "Just give her to me" Wanna bring her with me to sweden! B ran up to me and hugged me and said with a sad face that I'm leaving tomorrow. "Where are you gonna go first on your trip?" She asked. "I'm just going to be here in Chicago", me. "Where?",B. "With some friends",me. "Why arent you staying with us then?",B. My host parents stood just by us and heard everything. Couldn't say anything then because it's the parents decision and because I don't know what they have sid so far. "B I'll see you tomorrow, ok!", I said and walked out. I'm going to take them somewhere for Icecream tomorrow if we have time and talk just us three, me, B and C. I'm going to miss them so much!

Moving

 
Omg I'm tired today. came home at 7.15 this morning. Took about 2 hours to get home. Changed train two times and had to walk around 30 min. Pretty difficult to hang out with friends down town and to get home again. But had a great night. Came home in perfect time for Cocos breakfast. Siri and Anna slept over. 
 
Anyway, soft pants on and packing, cleaning and moving stuff have been my main kategory today. I'm moving!!!!! Have this weird feeling about everything. Can't really understand that I'm leaving this family and the house. Thank God that the au pair job is over but yeah... weird. And how the heck am I going to get my whole american life into two suitcases:S The things on the picture is just a peace of everything I have. HELP!! All clothes are now in my new home but have everything else left:S It's more than I thought

I WILL MISS YOU

 
The second day this week I'm crying because I'm going to leave the dog on monday. Love this dog. She has a lot of energy, shes beautiful, she's listening, she's not barking to other dogs, she wants to play and cuddle. A humans best friend. I really do understand it now. It breaks my heart that I only have three more days with her.Have been home all day today. Have been working out, out with coco, claning, been to my bank, gone to the groserystore, etc. Had a storm today too. The power went off for a while.  Have to jump into the shower now cuz Anna and Siri will be here any second. Partyparty!! Shanes place again in Lincoln park. BBQ and then we'll see where it ends. Maybe boystown again. Hah, love that place. 

Thursday already!

 
A nother day in the sun. Have about 3,5 hours to get away from home and the dog during the day. Perfect time to enjoy the sun. The girls came by tonight too to have some dinner.
 
 
I'm watering the lawn and plants every day/every other day. This is what it looks like for some people that dont.
 

I will always have a dream, I'm right now living in one of them

 
Härlig dag med det träning och städning och poooooool! Nu drar jag iväg till verran för middag! Lite love from mig!

A sunny day

 
A walk with Coco (the dog), water some plants, drive by the family I'm gonna live with later and make sure their guinea pig is fine, then off for Annas pool again. NICE! And dinner tonight at Veronicas house. 
 
How are you people? Hope everything is great! Heard so much about the weather in Sweden. That really sucks. Hope it turns out better soon! Miss You All!!

Summer of 2012

 
Enjoyed the pool at Annas place yesterday, and the day before and the day before that and today. Life is tough!!! Theres a lot going on every day. Can only manage to come over to the pool for about 3 hours a day. I'm daily working out, walking coco, watering the back and front yard, trying to fix presents for my host kids, making food, packing my stuff for when I move and a lot more. Thats how my life have been since thursday. My Host family is back on sunday. Will work on monday and have dinner with them to say good bye. Then no more babysitting. When I'm moving in to the other family I will be all alone for a nother week. AWSOME, but I will have workers in the house all day renovating.

Katy Perry movie

 
Just came home from the movie theatre with the girls. Katy perrys movie was great!! 

Anna bananas pool

 
Have to run over to the house where I'm going to move in to next week and help them with some stuff, then off to Anna where the pool is waiting for me!!!

Veronicas family

 
Not the best picture, but all I got. Meet Veronicas family last week a cheescake factory. Roliga prickar;)

Dinner

 
Invited some friends over for dinner yesterday. It's SOOOOOOO nice to be home alone! Can do what ever. Love you guys! 

Cool - constipated, overrated, out of style, loser

 
Bridgets explanation for Cool. haha. constipated, overrated, out of style, loser
 
Saw WAAAYYY too many Love movies yesterday by my self. Haha depressing. Have been watching the dog since thursday and are going to have her until sunday july16. The anoying thing about it is that I cant really go down town as I want to. Then I have to go back an force every 5 or 4 hours. So had my first sathurday, since a year back, when I'm just home watching movies. Crazy huh!? First one since I moved to america. Hate this feeling that I'm stuck when theres a lot of things going on. But have to say it was kind of nice. 
 
The connection between my phone to the computer doesnt really work any more so all of my pictures is stuck in the phone and blogg.se doesnt work on my phone. What's going on:S So here's some other pictures haha. 
 
Went down town this friday evening to see Veronicas family at Cheescake factory. Said bye to my friend Hila from Israel for the last time too. Shes in to her last month, the traveling month and wil go strait home after it. I hope I will see her again. 
 
Sathurday was spent by Anna Bananas pool at her house during daytime. Now I'm ready to work out, walk with coco(the dog), go to the groserystore, and some other stuff, like water the plants in the backyard, then the beach!! wohoo!!. Lets get everything done fast!!

Just another thursday night

 
 
Just another thursday with Siri and Nicki minaj. Enjoy!! 

Backpacking in the Windy city

 
Can't wear a hat, a jacket or long jeans by any chance here in Chicago now. The summer is (and have been for quite a while) deffinetly here. We live in a outdoor sauna. I don't wanna be anywhere else but on the beach but I have my duties to do too. I'm not only talking about the daytime. 35degrees at nighttime. Were sweating like were working out. Haha noone wants to give eachother hugs any more. But I'm enjoying every second!
 
My best time just started this thursday morning. My hostfamily traveled away so I'm home alone, then july 16 I'm moving in to a family I known all year thats also away until july 22. Around that time, july 22, my friend Siri will be home alone, so I'm probably moving in with her for a week, then back to the other family again to share room with the 14 year old girl until beginning of august. Going to the Lollapalooza festival Down Town august 3-5 then hostel for a week with my friend Sara thats coming over from sweden. Only have one more week left here when Sra leaves for New York. So I'm then gonna borrow a couch or something like that at a friends place close to Down Town for week. Pjuh, a lot of moving, but HELL YEAH I'm gonna enjoy it. 
 
 

4th of July

 
4th of July was great but sad too. Went home to Cilla for a swim in the pool and a BBQ that was amazing. Sadly that was the last time we got to see Cilla here in the USA. Shes probably right now on the plain back to Sweden. But were going to see her soon again! Me Jenny and Siri went down town at the evening to navy pier to see the fireworks. 

4th of july Celebration

 
When the evening came this tuesday me Siri, Jenny and Cilla went to Wicker park for dinner. The night ended at Shanes place with Water balloon fight. Hah Great party. Everyone was sweating like crazy that night. Was around 35 degrees at nighttime. Didnt get the best pictures but those were the best I could find in my phone.

Everything comes to an end

 
Här kommer mitt sista schema, mitt allra sista schema. Kommer att umgås och ta hand om Bridget två timmar nu i eftermiddag. Medan min värdfamilj reser iväg ska jag ta hand om hunden sen har jag bara en dag till med barnen. SJUUUUUKT!!! Mitt Au Pair år är redan över. Ska säga hejsvejs den 16 till familjen och livet jag haft det senaste året. Fattar ni hur nära det är nu tills jag ställer fötterna på svensk mark igen!! Vår kära Cilla åker hem på torsdag, Anna åker hem den 16e sen är et min tur av oss svenskar. Men ni får inte hem mig riktigt än;) Återstår 1månad och lite mindre än 3 veckor kvar tills hemgång. Panik!! Men ska bli kul. Ska bli kul att påbörja något nytt och njuta av att bo med nära och kära. Känns dock hemskt att lämna vänner man har här. Jag gud vad vi au pairer snackar om det här varje dag. Borde ha tröttnat på det vid det här laget, men icke. CRAAAZZY!

Monday Måndag Månday

 
Had kind of a great day today. Went home directly after dropping off B at her camp. Skyped for a bit with dad and then fell a sleep untill 12pm. Soo necessary. Went right the way to the beach until 2pm. Picked up B from camp and went to the pool. Can the day haven been better?! It's crazy how few days I have left with B. Feels just strange. Don't know what to feel. Even though I'm freaking out on that kid every day I really like her. 
 
Some fun facts...By the pool in sweden we probably have three lifeguards working in the whole area at the same time.  But here in Wilmette they have 4 lifeguards sitting around the swimming pool, two by the diving pool, and I think probably three by the bigger kidspool. And all of these pools are all in a pretty small area.

Think I became a vegetarian

 
As I said, payback time, after a crazy night. Just wanted to sleep all day at the same time I just wanted to get out of the house. Decided to go further up north to Cilla. Picknik in a park. Got home at night and saw the kitchen table full of food. My host family had a few people over. I inspected the table and got told bu my host dad to grab some lamb as he pointed to corner of the table. One second and I was on the other side of the room. My host dad laughed out loud and went back out to his friends. It was the most disgusting thing I have ever seen in real life. Have seen pictures etc before but it's nothing to compare with seeing it in real life. I put some on my plate but I could baerly eat it. Haha omg, will I ever going to be able to eat meat again. Eeeeww. 

Boys town and Gay bar

 
Went to my favourite place here in Chicago this sathurday with Siri. Have talked about the area before. Wicker Park. It was truly a hot day. Both of us decisded to go home to take a shower 1o times over and over again before we went home to Shanes place for a great night with some friends and Gay Bar in Boys town. A fun but late night. Payback time the day after. hah. Up until 8 and one and a half hour sleep. Luckily theres always place to sleep at shanes so we could catch the first metra in the morning at 10.30.

Magic Mike


Friday Fredag Fridag

 
Picknik at Botanic garden. It's a park with a lot of flowers and yeah, I dont know how to explain, but it's really beautiful. Then Cinema at Northbrook court. Was verry happy with the movie "Magic Mike" ;) hah

RSS 2.0